Paul Jespers.png

Paul Jespers   |   Fotograaf

Eigenlijk kijk ik, Paul Jespers (1982) mijn hele leven al anders tegen dingen aan dan anderen. Als je kleurenblind bent zie je alles namelijk anders. Voor de omdenkers: ik ontwikkelde een groot gevoel voor compositie en donker/licht verhoudingen. Mijn fascinatie voor beeld is daar ongetwijfeld het product van. Het staat mijn werk als fotograaf niet in de weg.

Na enkele carrièresprongen door het landschap van fotografie en beeldbewerking besloot ik mijn gevoel te volgen: starten als zelfstandig fotograaf. Ik ben opgeleid als fotograaf, maar noem mezelf autodidact, want je leert fotograferen echt in de praktijk. Één specialisme of voorkeur op een onderwerp heb ik niet. Dat zou me beperken. Bovendien zou dat voor mijn gevoel een 'kunstje' kunnen worden. Ik blijf mezelf uitdagen en vind afwisseling en originaliteit erg belangrijk.

Samen met de liefde van mijn leven Karlijn en onze dochters Lou & Olis, woon ik in het levendige dorp Dongen (tussen Tilburg en Breda). Een heerlijke plek om te wonen, te werken en weer thuis te komen. Ik draai graag vinyl, het liefst jazz en soulklassiekers. Ben graag onder vrienden en familie en keur op zijn tijd een speciaal biertje. Ook vind ik het erg ontspannend om met mijn camera door het bos of langs de kustlijn te wandelen en me te laten verrassen door wat ik tegenkom.

Neem gerust contact op met mij om eens van gedachten te wisselen!